Cvetković slaže momčad protiv Veličana

DINAMOV koordinator grupe koja vodi klub u natjecateljskom dijelu sezone, Zvjezdan Cvetković, ima ne malo problema nakon što je Dinamova klupa na trening utakmici sa 4 gola napunila prvi sastav.

Iako on sam kaže da se nije radilo o utakmici između prvog i rezervnog sastava, jer, "svi su igrači ravnopravni kandidat za početnu 11-orku", čini sa da će trener ipak morati presložiti momčad s kojom kani u subotu istrčati pred Veličane.

Momčad koja je na treningu istrčala kao bijela, trebala je istrčati u 2. kolu Lige za ostanak protiv Kamen Ingrada, međutim poraz protiv druge momčadi "Modrih" na treningu, zahtjeva dodatnu analizu igre Dinamove udarne i rezervne momčadi.

Cvetković ipak priznaje, "Ta je momčad trebala istrčati u subotu. Ali, bumo vidjeli.", te kalkulirajući o subotnjoj momčadi dodaje, "Eduardo i dalje ne može trenirati, Čale će ipak biti spreman za trening u četvrtak. Karić je tek u nedjelju počeo raditi s loptom, ali još uvijek ne može sve kako bi htio. No, očekujem da će za dva, tri dana biti sto posto spreman.", prenosi Vjesnik.

Što se tiče nastupa juniora za prvu momčad Cvetković ljutito kaže, - "Ma, ne znam. Više uopće neću nijednog juniora dodavati prvoj momčadi! Ljut sam na njih. Dođu u prvu momčad i, umjesto da se dokažu, oni pokažu suprotno. Bolje nek treniraju tamo s Deverićem."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara