"Mamić bi bio dobar izbor za novog predsjednika Dinama"

PREMA svemu sudeći, Zdravko Mamić ne misli tek tako zalupiti vrata maksimirskog kluba za sobom. Nakon što je podnio (po tko zna koji put) neopozivu ostavku te se na par tjedana udaljio od hrvatskog nogometa, Mamić je polako počeo plesti mrežu svog povratka na sam vrh Dinama.

Još na samoj press konferenciji na kojoj je pred novinarima podnio neopozivu ostavku na mjesto izvršnog dopredsjednika, Mamić je kazao kako ne napušta klub, nego samo tu funkciju, a nije zaboravio ni dodati da mu Dinamo duguje tri milijuna eura.

U utorak je Mamić ustvrdio kako se na izbornoj Skupštini, koja je najavljena za 29. svibnja, uopće neće birati novi predsjednik kluba, a sam dan kasnije bivši izbornik Otto Barić, još jedan neuspjeli Mamićev eksperiment u pokušaju sprečavanja Dinamovog pada, kaže da ne vidi nikog tko bi mogao preuzeti (bivšu) funkciju Zdravka Mamića.

Revitaliziranju Zdravka Mamića na važnoj poziciji u Dinamu pridružio se i još uvijek aktualni predsjednik Dinama, Mirko Barišić, koji je srijedu u razgovoru za Večernji list kazao kako se Mamić "samo malo povukao s mjesta izvršnog direktora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub ne može bez njega, on će ostati." – kazao je Barišić.

Na novinarski upit hoće li Mamić biti novi predsjednik Dinama, Barišić je upitao "zašto ne?"

"Ja se više neću kandidirati, vrijeme je za mlađe ljude. A Mamić bi bio dobar izbor." – zaključio je predsjednik Dinama.

Bilo kako bilo, čini se da će se ime Zdravka Mamića, glavnog krivca za potpuni debakl Dinama ove sezone, još dugo spominjati u maksimirskim hodnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara