Cvitanich: Strpljiv sam, uskoro ću zabiti prvijenac za Ajax

ARGENTINAC hrvatskih korijena Dario Cvitanich, koji je ovog ljeta stigao u Ajax iz argentinskog Banfielda, vjeruje da će uskoro postići prvi gol za novu momčad.

U razgovoru za nizozemske medije napadač Ajaxa Dario Cvitanich smatra da se dobro prilagođava na novu sredinu, te kako će uskoro pokazati svoje kvalitete na travnjaku.

"Nezadovoljan sam jer još nisam postigao prvenstveni pogodak za Ajax, ali s druge strane znam da će uskoro doći i taj trenutak. Nisam tim previše opterećen", rekao je Cvitanich i dodao da se maksimalno trudi kako bi se što brže prilagodio na novu sredinu.

"S Luisom Suarezom, Gabrijem i Oleguerom učim nizozemski i zasad mi dobro ide. S kolegom iz napada Klaas Jan Huntelaarom već komuniciram na nizozemskom, sa Suarezom razgovaram na španjolskom, a s veznim igračima na engleskom. Znam se sporazumjeti na dosta jezika, pa tu neće biti problema", izjavio je Cvitanich.

Podsjetimo, nakon razgovora s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem, Cvitanich je odlučio kako će u budućnosti biti na raspolaganju hrvatskoj, a ne argentinskoj reprezentaciji.

Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara