"Da me Marković nije potjerao, s Hrvatskom bih osvojio EP"

NAKON velike pobjede na gostovanju u Belgiji u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo što će se dogodine održati u Južnoafričkoj republici, smješak ne silazi s lica bosanskohercegovačkog izbornika Miroslava Ćire Blaževića.

> Video: Belgija - BIH - kako je to vidio BiH komentator

> Sarajevsko slavlje pod utjecajem Ćirolije

Neponovljivi Ćiro tako je, prenosi Jutarnji list, zračio srećom i samopouzdanjem pri povratku u Sarajevo: "Nikada nisam bio bolji trener, a sada sam barem na trenutak i novi kralj Bosne i Hercegovine, ispred svih političara", ispalio je tako Blažević.

O samoj utakmici i iznenađenjima iz protunapada Ćiro je rekao: "Iskoristili smo njihov juriš u završnici. Imali smo dobru taktiku, a sve to uz podršku izuzetne psihološke pripreme."

BiH izbornik tu nije stao sa hvalospjevima svojoj momčadi: "Džeko je zaista pakleni igrač, Nadarević je bio izvrstan, a Pandža je moje najveće otkriće. Želim istaknuti i vrlo dobru partiju Senijada Ibričića."

Vrlo dobro raspoloženi Ćiro otkrio je i još jedan detalj: "Čuo sam se s Markovićem, čestitao mi je, ali nikad mu neću oprostiti to što me nazvao starcem i potjerao iz reprezentacije. Da sam ostao, postao bih prvak Europe ili svijeta."

Za kraj se Ćiro još pohvalno izrazio o Slavenu Biliću i njegovoj momčadi: "On je genijalac, to je moja škola. Ako izborimo dodatne kvalifikacije, nikako ne bih htio igrati protiv Hrvatske jer predstavalju raskoš znanja i snage, oni su najbolji na svijetu, a sanjam da se susretnemo u Južnoafričkoj republici", u svom stilu završava Ćiro.

M.Č.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara