Hrvatska reprezentacija

Dalić: Dobio sam sada novu ponudu, bogatiju od one iz Kine

Dalić: Dobio sam sada novu ponudu, bogatiju od one iz Kine
Foto: Guliver Image/Getty Images

ZLATKO DALIĆ otkrio je da je dobio novu ponudu, ali i da ne planira napustiti hrvatsku reprezentaciju.

Nakon Svjetskog prvenstva hrvatskom izborniku javio se klub iz Kine i ponudio 24 milijuna eura za tri sezone. Dalić je to odbio.

"Ovih dana došla je još jedna ponuda, bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo. Stalno me netko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Tko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika", rekao je Dalić.

Zašto je onda odbio sve te ponude?

"Kazao sam sam sebi: Bit će još boljih. Imam ugovor s HNS-om, ali me to ne zanima. Ovog časa veže me samo moj feeling, čim osjetim da to više nije to, pokupit ću se. Nisam taj koji će izbornik biti stotinu godinu, koji brani svoj resor", dodao je u razgovoru za Sportske novosti.

Dalić je reprezentaciju preuzeo krajem 2017. godine. Pobjedom u debiju protiv Ukrajine odveo je Hrvatsku u dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a zatim preko Grčke i na Svjetsko prvenstvo. U Rusiji je Modrića i društvo vodio do srebra. Prema novom ugovoru s HNS-om navodno zarađuje milijun eura godišnje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara