Dan poslije osvajanja medalje Jakov na treningu i odmoru

Dan poslije osvajanja medalje Jakov na treningu i odmoru

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NAKON osvajanja brončane medalje, ceremonije dodjele medalja i proslave koju je organizirao Hrvatski olimpijski odbor, hrvatski olimpijac Jakov Fak ponedjeljak je proveo na treningu i odmarajući se za sljedeći nastup.

"I dalje se osjećam kao najsretniji čovjek na svijetu! Bio je to dug dan, puno obveza i na kraju proslava medalje. Sada mi je potreban ovaj dan odmora; otići ću na trening, navečer na masažu i odraditi još psihičku pripremu za sutrašnju utrku po zaostatku", rekao je brončani olimpijac dan nakon osvajanja olimpijskog odličja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svečanost dodjele medalja, koja se održava na Medal Plazi u Whistler Villageu, udaljenom od Olimpijskog sela samo 15 minuta vožnje, došla je cijela muška alpska olimpijska reprezentacija. Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Ivan Ratkić, Ante Kostelić i ostale stručne i prateće osobe, među kojima je bila i olimpijka Janica Kostelić.

Unatoč hladnom vremenu i nastupu u spustu odmah sljedeće jutro, alpinci su željeli doći i čestitati Jakovu na povijesnom uspjehu, prepoznajući značaj ovog uspjeha i koliko on vrijedi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara