Devetorica igrača U-23 reprezentacije dogodine u Dinamu

Devetorica igrača U-23 reprezentacije dogodine u Dinamu

DOK se u ovom trenutku još ne zna tko će ostati u Hajduku, čini se da će Dinamo slijedeću sezonu dočekati s bitno ojačanim sastavom.

Realiziraju li se najavljeni transferi Ljubojevića i Pranjića u Dinamo, koji su navodno već "gotova stvar", zagrebački će Plavi u slijedećoj sezoni rapsolagati s čak devet igrača hrvatske U-23 reprezentacije, piše Jutarnji list.

Od mladih hrvatskih reprezentativaca bi, u tom slučaju, samo Ješe, Vranjić i Carević ostali izvan Dinama.

Kranjčar, da Silva, Drpić, Zahora i Tomić standardni su igrači Dinama, uskoro bi trebali stići Lučić i Buljat, a kako tvrdi Jutarnji list, prema "pouzdanim osječkim izvorima" dolazak Pranjića i Ljubojevića u Maksimir gotova je stvar.

Ipak, ključna karika Dinamova stroja, kapetan i playmaker Niko Kranjčar, svoje izglede za ostanak u Dinamu procjenjuje na 50%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju "Jutarnjeg", obrana Dinama trebala bi slijedeće sezone biti pojačana za Lučića i Hrmana, a svoju priliku čekaju i Mijatović, Cesar i Lapić. No, najbolji strijelac Dinama (inače obrambeni igra) Goce Sedloski mogao bi napustiti Maksimir, budući da je primio vrlo dobru ponudu iz Izraela.

U veznom redu Dinama biti će pak najveća konkurencija za prvih 11. Standarni Mujčin, Agić, Kranjčar, Mitu, Jurić i Poldrugač morat će se za mjesto u momčadi boriti s rekonvalescentima Tomićem, Bošnjakom i Štrokom i novopridošlicama Pelikanom, Spannom i Pranjićem.

Jutarnji list dodaje kako su u Dinamu, što se tiče napada, razmišljali o dovođenju makedonskog reprezentativca Čadikovskog i Argentinca Bilosa, ali kako će ipak Goran Ljubojević najvjerojatnije zamijeniti Branka Strupara u vrhu napada.

Da se na kraju vratimo na Hajduk, poznato je da jedanaestorici igrača ove godine ističe ugovor, a Jutarnji list nagađa kako bi splitski klub mogli napustiti Vejić, Carević, Andrić, Vuković, Krpan i Neretljak, pa se postavlja pitanje tko će od kvalitetnijih igrača uopće igrati za Hajduk slijedeće sezone. Od eventualnih pojačanja navodi se samo ime vratara Zadra - Tvrtka Kale.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara