Mamić psovkama "počastio" novinare, Sinovčić pozvao Mamića na obračun

Mamić psovkama "počastio" novinare, Sinovčić pozvao Mamića na obračun

KAKO SE bliži završetak hrvatskog nogometnog prvenstva, tako se zaoštravaju odnosi među klupskim čelnicima. Tako je "glavni i odgovorni" u zagrebačkom Dinamu iživciran novinarskim pitanjima psujući napustio press konferenciju, a stručni suradnik NK Zadra Reno Sinovčić je Mamića pozvao na "obračun", javlja Jutarnji list.

Nakon sulude Mamićeve izjave prema kojoj će Dinamo pustiti Osijeku u zadnjem kolu ukoliko Rijeka zaustavi Dinamo (sulude jer Rijeka, pobijedi li Dinamo, uopće ne ovisi o Osijeku nego o vlastitoj pobjedi u Zadru), novinari su šefa zagrebačkih Plavih dočekali brojnim pitanjima.

Mamić je na press konferenciji zanijekao svoju izjavu o puštanju Osijeku (valjda nakon što su mu objasnili da je ta izjava, uz to što je ilegalna, posve besmislena), te najavio da će u srijedu biti u Gradskom vrtu, gdje će Osijek igrati s Hajdukom, a ne na Kantridi gdje će Dinamo pokušati doći do tri prijeko potrebna boda protiv Rijeke.

Upitan o ponudi koju je medijima plasirao njegov brat Zoran Mamić, a prema kojoj će svaki nogometaš Osijeka dobiti 5000 eura u gotovini pobijedi li Osijek Splićane, Mamić je izjavio: "Ne radi se tu ni o kakvoj ponudi, to ja naša obveza. Kada pred cijelom javnošću deklariraš da ćeš stimulirati igrače druge momčadi, onda je to puno časnije i poštenije nego da to isto činiš u tajnosti i ispod stola poput nekih."

"Sve radimo na najtransparentniji način, a znaju Bog, vrag i svijet da su klubovi to isto činili i prije, novcem s klupskih računa. Nije upitno kada "oni" puštaju utakmice, niti kada "oni" potkupljuju, ali svi ustaju kada moj brat Zoran samoinicijativno najavi da će počastiti Osijekove igrače." - nervozno je dodao Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazda kluba iz Maksimira potpuno je izgubio kontrolu nakon novinarskog pitanja o pravnim repovima Olićevog transfera u CSKA i eventualnoj tužbi Mire Marčinkovića i Rene Sinovčića: "Mogu nabiti na kurac sve vas koji to pitate. Pokvarenjaci, znate li kad ćete me ponovno vidjeti na press konferenciji..."

Nakon tih riječi Mamić je demonstrativno napustio press konferenciju.

Još par teških riječi na press konferenciji u HNS-u izrekao je stručni vanjski suradnik NK Zadra Reno Sinovčić, s kojim je Mamić u sukobu zbog navodne "neprirodne borbenosti" nogometaša Zadra u nedavnom remiju s Dinamom.

"On je ovisnik! Ja mu nisam kriv. Neka kaže kad, gdje i na koji način se želi obračunati sa mnom. Pošto je to njegova ideja, neka onda i predloži gdje ćemo se naći. Čudno je sada to što smo se četiri, pet godina ponašali kao braća, rođaci."  - komentirao je Sinovčić Mamićeve optužbe.

Upitan o navodnim stimulacijama igrača Zadra od strane Hajduka, zadarski nogometni boss je odgovorio: "Koga je to stimulirao Hajduk? Nama nitko nije dao niti jedne lipe, a za druge klubove me ne zanima."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara