LIGA PRVAKA

Dinamo objavio cijene ulaznica za Atalantu, očekuje se navala Boysa na San Siro

Dinamo objavio cijene ulaznica za Atalantu, očekuje se navala Boysa na San Siro
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

OBJAVLJENE su cijene ulaznica za utakmicu Dinama i Atalante koja je na rasporedu u utorak 26.11. u Milanu od 21 sat.

Cijena ulaznica za navijače Dinama za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznose 300 kuna. Klub će u prodaju pustiti 3000 ulaznica za treću razinu stadiona San Siro u Milanu (plava tribina, južna tribina).

Vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prvokupa

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona San Siro moguće je kupiti na Ticket pointu u Zagrebu i online. Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2019./20., a to pravo navijači mogu iskoristiti u ponedjeljak 18.11. od 12 sati.

Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Ovo pravo nije moguće ostvariti u online kupovini, zbog tehničkih ograničenja. Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u utorak 19.11. u 11 sati.

U Milanu nema prodaje ulaznica za goste

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. U Milanu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara