NAVIJAČI

Dinamo objavio važnu obavijest za sve koji večeras idu na utakmicu

Dinamo objavio važnu obavijest za sve koji večeras idu na utakmicu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

DINAMO večeras igra prvu utakmicu play-offa za Ligu prvaka.

U nastavku donosimo informacije za navijače uoči nadolazeće utakmice play-offa Lige prvaka GNK Dinamo - Rosenborg BK koja je na rasporedu u 21 sat na stadionu Maksimir.

Službeno priopćenje Dinama:

"Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19 sati.

Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20 sati na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV, kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice play-offa Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice - glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 16:30 do 23:30.

Prodaja ulaznica na dan utakmice:

Tribina sjever dolje 100 kn / Tribina jug 70 kn

Radno vrijeme Ticket pointa: srijeda, 21. 8. od 11 do 21:45

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Godišnje ulaznice GOLD vrijede za ovu utakmicu.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Rosenborg kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Na dan utakmice fan shop Dinama na stadionu Maksimir radit će od 9 do 23:30.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.
 

ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo." 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara