Direktor Eintrachta: "Rebić sanja Bayern, a Niko mu je kao otac"

Direktor Eintrachta: "Rebić sanja Bayern, a Niko mu je kao otac"
Foto: EPA

ANTE REBIĆ ljetos je bio nadomak transfera u Bayern München.

Prema pisanju njemačkih medija, Niko Kovač lobirao je za dolazak Eintrachtovog napadača. Međutim, Bayernova uprava navodno je minirala realizaciju posla pod izgovorom kako Ante Rebić nema kapacitete dostojne klupskom renomeu.

Eintrachtov sportski direktor Bruno Hübner otkrio je da je i Ante Rebić, osobito zbog Nike Kovača s kojim je svojevremeno surađivao, naginjao prema opciji odlaska u Bayern München, kojem je u prošlosezonskom finalu njemačkog kupa zabio dva pogotka vrijedna trofeja.

"Ante Rebić ljetos je sanjao transfer u Bayern. Htio je ići za Kovačem. Uvjeren sam u to. Niko mu je poput oca. Ante je uvijek bio veliki talent koji nije uspijevao ispuniti svoj puni potencijal, ali to se promijenilo kod Kovača koji je bio njegov veliki promotor", izjavio je Bruno Hübner u razgovoru za Bild.

"Međutim, za Antu je najbolja odluka bila da ostane u Eintrachtu i potpiše novi ugovor. Zna da mu Bundesliga odgovara. U Italiji se nije uspio probiti, a u Španjolskoj je bilo jako malo stvarno zainteresiranih klubova. Ante zna da mnogo duguje Eintrachtu i odlučio se revanširati ostankom zbog čega smo presretni", rekao je Eintrachtov sportski direktor.

Rebićeva tržišna cijena trenutačno je procijenjena na 30 milijuna eura. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara