Dno dna: Transvestoljubac Ronaldo se lažno kitio UNICEF-ovim perjem

Samo dva dana nakon što je Ronaldo izjavio da je radio kao ambasador UNICEF-a (Svjetska organizacija za pomoć djeci pod okriljem Ujedinjenih naroda), iz organizacije su opovrgnuli službenu povezanost s brazilskim nogometašem.

U jednom intervjuu za brazilsku televiziju Globo, Ronaldo je izjavio da njegov prošlotjedni incident s prostitutkama neće utjecati na njegovo mjesto UNICEF-ovog ambasadora.

"Ništa neće omesti moj rad kao UNICEF-ovog ambasadora", rekao je brazilski nogometaš.

"Ronaldo nikada nije bio naš ambasador i nema nikakve službene veze s našom agencijom", stoji na internet stranicama UNICEF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski se Fenomen naime, prošloga tjedna odgledavši utakmicu Flamengo-Botafogo naumio zabaviti u ženskom društvu pa je pozvao u motel tri osobe koje su mu se učinile zgodnim djevojkama i ljubavnim profesionalkama, međutim naknadno je otkrio da imaju "paket" kojemu se nije nadao. Ronaldo je izjavio kao nije znao da se radi o transvestitima, sve dok nije došao u hotel. 

Jedna od spomenute trojke poslije je navodno prijetila Ronaldu da će sve otkriti javnosti ako joj ne plati 18 tisuća eura.

Pokušaj ucjene je pod istragom policije, dok Ronaldu ne prijeti nikakva kaznena prijava s obzirom da je prostitucija u Brazilu zakonita.

Totalsport/M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara