NBA

Dončićev otac: Naravno da su tvrdnje oko mojeg odnosa s Divcem laž

Dončićev otac: Naravno da su tvrdnje oko mojeg odnosa s Divcem laž
Foto: EPA-EFE

NEDAVNO je novinar ESPN-a Tim McMahon u podcastu Adriana Wojnarowskog izjavio kako Vlade Divac nije odabrao Luku Dončića na draftu zbog antipatije prema njegovom ocu, a sada je stariji Dončić to demantirao.

"Naravno da je sve to laž, tu nema istine. Divac i ja smo prijatelji i među nama je sve u redu. Čuli smo se i zajedno smo se smijali priči da je ljutit na mene. Ne znam na osnovu čega je taj novinar došao do takvog zaključka", rekao je Saša Dončić pa nastavio:

"Čekajte, pa taj Sacramento je ozbiljan klub, prava korporacija. Zar mislite da bi se vodili osobnim utiscima kod izbora igrača?" završio je.

Podsjetimo, Dončić je izabran kao treći pick prošlogodišnjeg NBA drafta od Atlante Hawksa koja ga je odmah zamijenila u tradeu za pickove i Traea Younga. Sacramento, gdje je Divac glavni operativac i donositelj odluka, imao je drugi pick i odabrao je Marvina Bagleyja koji je solidan igrač, ali ni blizu Dončićeve razine.

Slovenac je već u drugoj NBA sezoni u prvih 16 utakmica ušao u utrku za MVP-ja. Na prosjeku je od 30,9 poena, 10,1 skoka i 9,8 asistencija, a njegov Dallas ima odličnih 11-5 u vrlo jakoj Zapadnoj konferenciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara