"Dudu se Englezima uvukao u srce!"

"Dudu se Englezima uvukao u srce!"

ČLANOVI Kluba navijača  "Arsenal Hrvatska" bili su na posljednoj premierligaškoj utakmici Arsenala protiv Aston Ville na Emirates stadionu, a Totalsport je prenio njihove impresije.

"Prije utakmice smo u Arsenalovom fan-shopu, ali i nekim drugim dućanima, imali priliku vidjeti Eduardov dres s porukama podrške te smo saznali da je u fan-shopu, koji se nalazi na stadionu, njegov dres najprodavaniji u posljednjih desetak dana", kaže Dean Krušić iz hrvatskog kluba Arsenalovih navijača koji dodaje da su iskoristili vrijeme kako bi razgovarali s Arsenalovim navijačima koji iznimno cijene našeg napadača.

"U razgovoru s brojnim navijačima primijetili smo koliko je svima drag Eduardo. Oduševljeni su njegovom skromnošću te trudom i željom koje pokazuje na svakoj utakmici. Svima se uvukao u srce i jedva čekaju njegov povratak na terene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članove kluba su posebno impresionirale poruke podrške Duduu koje su krasile panoe oko travnjaka.

"Na samom stadionu bilo je puno poruka posvećenih Eduardu, a  na reklamnim se panoima vrtjela poruka - Get well soon, Eduardo. Navijači su izvjesili brojne zastave i transparente posvećene upravo njemu", rekao je na koncu razgovora Krušić.

M.P./Totalsport
Foto: Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara