ISLAND SLOMIO INTERNET "Samo Englezi mogu dvaput u jednom tjednu ispasti iz Europe"

ISLAND SLOMIO INTERNET "Samo Englezi mogu dvaput u jednom tjednu ispasti iz Europe"

Foto: Twitter

PREPLAĆENE zvijezde i zvjezdice Premier League, predvođene izbornikom kojeg narod smatra redikulom i koji je na Euru radio sve da takvo mišljenje bude utemeljeno, našli su se pod lavinom uvreda, rugalica i sprdnji, nakon šokantnog ispadanja Engleske od Islanda (1:2) u osmini finala Eura.

Engleski navijači na društvenim medijima gaze igrače njihove reprezentacije, povlačeći paralele s kobnom greškom zvanom Brexit i ističući da je ovo drugi put u samo tri dana da se Engleska osramotila pred Europom; prvo izglasavanjem izlaska iz EU na referendumu, a zatim sramotnom predstavom igrača na Euru, koji su dali svoj doprinos udaljavanju Engleske od kontinenta kojem pripada.

Iz mora tweetova, montaža, gifova, dovitljivih doskočica, kojima se na društvenim mrežama komentira ispadanje Engleske s EP-a, odabrali smo neke. Tako je tu peticija sa zahtjevom da se ponovi utakmica protiv Islanda, kao što Englezi sada traže ponavljanje referenduma na kojem su povijesno pogriješili. 

Posta se poznata fotografija zametenog islandskog nacionalnog stadiona Laugardalsvöllur, uz napomenu da je jedini pravi stadion u toj zemlji, te 11 mjeseci godišnje prekriven snijegom, kao dovoljno slikovit dokaz od koga su to Englezi izbačeni s EP-a. 

A apsolutni hit je snimka malog pingvina kako usred ledene pustoši napadne i na pod sruši par puta višeg čovjeka. Dakako, nije potrebno naglašavati tko je u ovoj analogiji Island, a tko Engleska. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara