Eurosport: Klasnić je probleme sa bubrezima tajio još od 2005.

"PREGLEDOM crijeva u studenom 2005. otkriveno je da Ivan Klasnić ima problema s bubrezima, ali to nije želio otkriti javnosti", navodi Eurosport.

"Klasnićevi izostanci s Werderovih treninga proteklih tjedana bili su obavijeni velom tajne, ali je hrvatski reprezentativac sada zatražio da se javno objavi njegova zdravstvena situacija", piše sportinglife.com.

Isti portal navodi izjavu Klasnićevog odvjetnika Petera Horndascha: "Igrat će već šest do osam tjedana poslije operacije i trebao bi doseći svoju prijašnju formu".

CNN također donosi vijest o Klasnićevoj bolesti: "Hrvatskom internacionalcu će u sljedećih nekoliko dana biti presađen novi bubreg. Klasnić je bio ključni igrač Werdera iz Bremena za koji je u šest godina odigrao 123 utakmice i postigao 41 gol".

UEFA na svojim stranicama također ističe kako je "Klasnić ključni igrač hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Euro. Nakon što mu je operirano slijepo crijevo, utvrđeno je da mu je potrebna transplatacija bubrega čim bude pronađen prikladan donor".

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara