BELLATOR 214

Fedor vs. Bader: Posljednji Imperator četiri kilograma teži, pobjednik uzima sve

Fedor vs. Bader: Posljednji Imperator četiri kilograma teži, pobjednik uzima sve
Screenshot: Bellator Youtube

U KALIFORNIJSKOM Inglewoodu održano je vaganje za Bellator 214.

U glavnoj borbi večeri Rus Fedor Emelianenko (42) i Amerikanac Ryan Bader tuku se za pobjednu na Grand Prixu i naslov prvaka teške kategorije.

Posljednji Imperator, legendarni borac Fedor Emelianenko u bitku ulazi gotovo četiri kilograma teži od Ryana Badera.

Na vaganju je Fedor imao 107.1 kilogram, u potpunosti istu težinu s kakvom je došao na svoj posljednji meč i svladao Chaela Sonnena. Rus je zadržao formu, a posljednji meč odradio je odlično. I Sonnen je to potvrdio, kazao je da takve batine nije dobio u životu.

Ryan Bader na vagu je stao sa 103.3 kilograma. Svoju prvu teškašku borbu odradio se sa 102 kilograma, dok je protiv Matta Mitrionea bio na 104. No, Bader opet izgleda impresivno. Bellatorov prvak poluteške kategorije u najboljim je godinama, a njegova pobjeda u teškoj kategoriji odrazila bi ga u novu dimenziju u karijeri S druge strane, pobjeda Fedora donijela bi Bellatoru velike mogućnosti za promociju. Gazda Scott Coker već sada je odradio posao s teškaškim Grand Prixom koji ćemo pratiti sutra u Forumu u Inglewoodu. 

"Pobjednik uzima sve", napisao je Coker na svom Instagramu.

 

Program sadrži pet borbi, svi sudionici su uspješno prošli vaganje, piše Fight Site. Fanove posebno veseli i novi nastup Aarona Pica, koji se bori protiv Henryja Corralesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara