Fenerbahče zagrizao za "novog Bobana" Anasa Sharbinija

Tekst: I.G.
Foto: Screenshot

PREMA pisanju turskih medija, Fenerbahče je ozbiljno zagrizao za dovođenje Anasa Sharbinija, kojeg predstavljaju kao "novog Bobana".

Turci tvrde kako se transfer dogovara u velikoj tajnosti, a Fenerbahče bi za dovođenje Hajdukove mlade zvijezde trebao platiti oko 3 milijuna eura. Za usluge mlađeg Sharbinija zanimaju se i neki engleski i talijanski klubovi, a 23-godišnjak bi, prema navodnom vlastitom priznanju, volio zaigrati u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fenerbahče je ove sezone propustio osvojiti naslov prvaka iako se do posljednjeg kola borio s Bursasporom. Sljedeće sezone ne žele ništa prepustiti slučaju i zato žele dovesti kvalitetna pojačanja, a Anasa vide kao idealno rješenje.

"Jedan od kandidata za plavo-žuti dres je igrač Hajduka Anas Sharbini koji igrom podsjeća na Milanovu legendu Zvonimira Bobana", pišu Turci koji se nadaju da će 3 milijuna eura zadovoljiti Hajdukova potraživanja.

Ipak, Splićani bi uskoro mogli ostati i bez Senijada Ibričića, pa bi prodajom Sharbinija nastala velika rupa u veznom redu. S obzirom na to da se radi o još mladom igraču čija bi cijena mogla znatno porasti, pogotovo ukoliko nekoliko puta nastupi za reprezentaciju, ponuda Fenerbahčea možda neće biti dovoljno dobra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara