Esport

FIFA 20 je tek izašla, a njeni tvorci se već ispričavaju zbog propusta

FIFA 20 je tek izašla, a njeni tvorci se već ispričavaju zbog propusta
Foto: FIFA 20

FIFA 20 naišla je na različite kritike od igrača i struke, kao što je to često slučaj posljednjih godina. Ni novo izdanje najpopularnije nogometne igre nije bez problema, iako je igra tek nedavno izašla. Posljednji razlog za to je kompromitiranje osobnih podataka više od 1600 igrača koji su se registrirali za FIFA 20 Global Series. 

>Izvukao je disk dok je igrao novu FIFA-u, a rezultat je razbjesnio igrače

Prilikom registracije za FIFA 20 Global Series igrači su mogli vidjeti podatke drugih igrača, a problemom je zahvaćeno više od 1600 igrača, iako je EA Sports ugasio stranicu za registraciju nakon samo 30 minuta. Tako su igrači mogli vidjeti email adrese, korisnička imena, zemlju prebivališta i ostale podatke drugih igrača koji su se registrirali putem iste stranice. 

EA Sports se ispričao igračima za propust koji se dogodio 3. listopada na Twitteru. Pokušavaju doći do svih igrača zahvaćenih s problemom.

Prije samo nekoliko dana veliki je interes izazvala slika objavljena na Twitteru koja se pojavila kada je igrač izlazeći iz FIFA-e izvukao disk iz konzole. Na slici jasno piše: "FIFA 17 TXT_TRIAL_UPSELL_TITLE". Mnoge igrače je to dodatno razbjesnilo jer ionako imaju osjećaj da već godinama plaćaju pristojne iznose za recikliranu igru iz 2016. U ovom slučaju treba napomenuti kako je FIFA 17 prva na Frostbite pokretaču te je sasvim logično da je i FIFA 20 poboljšana i unaprijeđena verzija. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara