Filipović ipak u finalu Pride Grand Prixa, ali kao rezerva?

MIRKO FILIPOVIĆ od čelnika Pride zatražio je da mu dozvole boriti se za mjesto prve rezerve, objavili su japanski mediji.

Čini se kako će čelnici Pride Mirku dopustiti borbu zbog svog statusa kojeg je do sada stekao u Ultimate fightu, a bude li tako Mirko će se 23. svibnja ponovo boriti i to s Ronom Watermanom, borcem kojeg je pobijedio prije 2 mjeseca, točnije 1. veljače.

Tada je borba završena sudačkim prekidom nakon četiri i pol minute borbe u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako bi Mirko ponovo pobijedio Watermana, tada bi u finalu Pride Grand Prixa čekao hoće li neki od boraca odustati, kako bi ga zamijenio.

Odustajanje nakon borbe u Ultimate fightu nije rijetkost, pa rezervni borci često dobivaju priliku upasti u glavni turnir. Nadamo se da će tako i biti, te da će Mirko ipak uspjeti ostvariti svoj cilj.

U ponedjeljak su se u Zagreb vratili Benčić, Pokrajac i Cvitanović, a Filipović je produžio boravak u Japanu kako bi odradio planirane marketinško-medijske obveze.

Njegov trener Mike Benčić izjavio je kako udarac nije bio Randlemanova taktika, već je to bio "lucky punch", Filipović je naletio na njegovu fintu. Benčić je dodao da se Mirko brzo oporavio i nema nikakvih posljedica, piše Jutarnji list.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara