Futsal Dinamo organizira humanitarni božićni spektakl u Draženovom domu

Futsal Dinamo organizira humanitarni božićni spektakl u Draženovom domu
Foto: Futsal Dinamo

U SUBOTU 7. prosinca 2019. u KC Dražen Petrović igra se derbi 8. kola Prve hrvatske malonogometne lige između Futsal Dinama i Splita.

Taj će dvoboj ujedno biti i humanitarnog karaktera. U sklopu akcije ''Sveti Nikola u plavoj Ciboni'', Futsal Dinamo ugostit će članove udruga: Klub roditelja nedonoščadi ''Palčići'', Udruga ''Sveti Vinko Paulski'' iz Vukovara, Udruga ''Jedni za druge'', ''Down sindrom centar Pula'' i Judo klub osoba s invaliditetom ''Fuji''.

Cilj je priključiti članove udruga u sportski spektakl koji će zbog svoje atraktivnosti (prva utakmica Futsal Dinama u KC Dražen Petrović nakon gotovo pet godina, i to protiv najvećeg rivala) biti medijski jako dobro popraćen i, prije svega, omogućiti članovima udruga zabavu i nezaboravno iskustvo u predbožićno vrijeme.

Plavi Sveti Nikola u Ciboni će udrugama podijeliti različite pakete, a Futsal Dinamo će svakoj udruzi donirati i određeni novčani iznos. Prije glavne utakmice večeri međusobne utakmice odigrat će limači dva vukovarska kluba (HNK Radnički i HNK Mitnica) i Futsal Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara