GORAN IVANIŠEVIĆ

Goran Ivanišević prebolio koronu: Posebno hvala jednom ludom Šibenčaninu

Goran Ivanišević prebolio koronu: Posebno hvala jednom ludom Šibenčaninu
Foto: Instagram

GORAN IVANIŠEVIĆ prebolio je koronavirus kojim se zarazio za vrijeme Adria Toura prošloga mjeseca.

Sretnu vijest objavio je na Instagramu.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala Falkensteir hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREE AT LAST After two negative and two positive tests, I've finally tested negative again and am free to leave Zadar after one month. Feels like I won it in five... Huge thanks to all the doctors and everyone who made my quarantine in Zadar nice and pleasant. Wish everyone who tested positive a speedy recovery! POBJEDA U PET SETOVA Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro 😂 Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak! 🙏🏻

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

Podsjećamo, Ivanišević je bio i direktor turnira u Zadru koji je prekinut uoči samog finala nakon što se saznalo da bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima koronavirus. Nakon toga je objavljeno da su pozitivni na koronavirus i Đoković, Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara