Grant: Da je Terry igrao protiv Hrvatske, Engleska bi bila na EP-u

TRENER Chelseaja Avram Grant ustvrdio je kako njegov kapetan John Terry treba dobiti natrag i kapetansku traku engleske reprezentacije. Grant je Terrayjevu lojalnost navijačima, kao i njegove liderske osobine, usporedio s onima koje je posjedovao Zinedine Zidane.

"U nogometu imate dobre i loše dane. No, John Terry je naš pravi vođa u svakoj situaciji! On je baš ono što nogometaš i mora biti - čovjek odan svojim navijačima. Jer, navijači su ti koji su bili prije bilo kojeg igrača ili trenera, i koji će ostati i nakon njih. Najvažnija osobina je lojalnost prema klubu u kojemu igraš. Ne moraš biti privržen menadžeru, iako ga moraš respektirati. No, s navijačima je druga priča, oni plaćaju novac za ulaznice i omogućuju nogometašima da budu što jesu", kazao je Grant.

"Terryja mogu usporediti sa Zinedineom Zidaneom. Od njega niste mogli čuti da je odan svom treneru, ali je uvijek bio maksimalno privržen klubu za koji je igrao. Isti je slučaj i s Johnom Terryjem. U teškim trenucima, kada neki pomalo i gube glavu, on je taj koji uvijek pokazuje lojalnost svom klubu. Njegovi mu suigrači mnogo duguju", dodao je, prije nego se vratio na wembleyjski susret Engleske i Hrvatske u kojem kapetan nije bio u mogućnosti predvoditi svoju ekipu", dodao je Abramovičev intimus prije nego se prisjetio wembleyjske noći Engleza i Hrvata, u kojoj je Albionu itekako nedostajao ozlijeđeni kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli ste koliko je Engleskoj nedostajalo vodstvo. Prilično sam siguran, da je Terry te noći igrao, Engleska bi se plasirala na EP", poručio je Grant.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara