LIGA PRVAKA

Guardiola: Lov na Liverpool? Sad samo želimo pobijediti Dinamo

Guardiola: Lov na Liverpool? Sad samo želimo pobijediti Dinamo
Foto: EPA

PEP GUARDIOLA rekao je da se njegov Manchester City ne može natjecati s najboljim momčadima u Europi te da to treba prihvatiti.

City je prošlog vikenda poražen na gostovanju kod Manchester Uniteda s 2:1 i sada za vodećim Liverpoolom zaostaje čak 14 bodova. 

"Moramo prihvatiti trenutno stanje stvari i gledati prema naprijed. United ima dovoljno kvalitete da se brani protiv nas, ali i da nam napravi probleme nakon kontranapada. To također moramo prihvatiti", rekao je Guardiola pa je dodao:

"To je razina klubova s kakvima se mi susrećemo. Liverpool, Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Juventus... To su ekipe s kojima se mi još uvijek ne možemo potući u svakoj utakmici."

City dolazi pobijediti

Manchester City ovog tjedna igra utakmicu Lige prvaka protiv Dinama. Engleski prvak dolazi u Maksimir kao siguran osvajač skupine, ali sudeći po Guardiolinim riječima, dolazi pobijediti.

"Ovih 14 bodova, koliko zaostajemo za Liverpoolom, prikazuju realnu razliku između nas i njih kad se uzme u obzir količina grešaka koju smo napravili i njihova neupitna kvaliteta", rekao je Pep pa je dodao:

"Bez obzira na to, moramo dalje, ne razmišljamo o osvajanju Lige prvaka, ne razmišljamo o stizanju Liverpoola, razmišljamo samo o tome da pobijedimo u sljedećoj utakmici protiv Dinama. I da tako nastavimo u svima koje dolaze", zaključio je Guardiola. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara