HNL

Hajduk natjerao Strahonju da prizna pogrešku: "Nismo prikazali to isključenje"

Hajduk natjerao Strahonju da prizna pogrešku: "Nismo prikazali to isključenje"
Screenshot

U HRT-ovoj emisiji Stadion došlo je do presedana. Hajduk se očitovao HRT-u jer u prošlotjednoj emisiji nije bio prikazan trenutak u kojem je igrač Osijeka trebao dobiti crveni karton zbog faula nad Domagojem Bradarićem.

Sudački ekspert Mario Strahonja priznao je pogrešku što dosad nije viđeno u emisijama ovog karaktera.

"Imamo jednu situaciju koju smo propustili. Hvala Splićanima što su nam skrenuli pozornost. Dogodio se previd. Vidjelo se da ga je igrač Osijeka udario. Ovdje se radi od isključenju, igrač Osijeka udara Bradarića laktom u lice, to je čisti crveni karton. Sudac je ovdje pogriješio", rekao je Strahonja o utakmici koju je sudio Marko Pajač.

U ovom kolu raspravljalo se o penalima za Rijeku protiv Intera (7:0). U prvom slučaju lopta je pogodila u bedro Jasmina Čelikovića, a sudac Ivan Vučković to je vidio kao igranje rukom, dosudio penal za Rijeku i dao igraču Intera drugi žuti karton. Drugi penal bio je dvojben.

"Lopta ga je pogodila u bedro, pa se odbila u ruku koja je bila uz tijelo. Ovo nije za penal. Doista velika pogreška i žao mi je što je do nje došlo. I u drugoj situaciji je sudac pogrešno dosudio penal za Rijeku, Acosty se bacio i baš se vidjelo da simulira. Uspio je prevariti suca", objasnio je Strahonja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara