Hajduk odgovorio Vrdoljaku: Imaginarne ponude ne doživljavamo ozbiljno

Hajduk odgovorio Vrdoljaku: Imaginarne ponude ne doživljavamo ozbiljno
Foto: Screenshot Twitter Legia

DESNI bek Hajduka Josip Juranović potpisao je za varšavsku Legiju, a prema informacijama koje imamo Hajduk će zaraditi 700 tisuća eura plus deset posto od sljedećeg transfera.

Ivica Vrdoljak, bivši igrač Legije te suradnik Adriana Aliaja (iz agencije Soccer 11 čiji je štićenik do prije dva mjeseca bio i Juranović), rekao je da je bivši igrač Hajduka bio na meti turske Kasimpase, a da je splitski klub prije mjesec dana tražio milijun eura.

U razgovoru za poljski portal Weszlo.com odgovorio je na pitanje što se to promijenilo da je Juranović stigao u Legiju.

"Hajduk je pristao pustiti ga za relativno mali iznos od oko 400 tisuća eura. Kad smo ga mi zastupali, za njega se jako zanimala turska Kasimpasa, a Hajduk je prije dva mjeseca tražio milijun eura. Inicijalno se radilo o iznosu od milijun i pol eura, ali potom je klub smanjio svoje zahtjeve. Nismo mogli pronaći kupca koji bi to ispunio. Da je Hajduk imao iste zahtjeve, onda Josip ne bi došao u Poljsku. Za klubove koji mogu platiti takvu odštetu, Juranović nije zanimljiv igrač. S druge strane, oni kojima je bio zanimljiv nisu bili u mogućnosti ispuniti Hajdukove zahtjeve. Hajduk je u najlošijoj situaciji posljednjih godina i vjerojatno su zbog toga odlučili da je bolje nešto zaraditi nego ostati bez ikakve zarade", rekao je Vrdoljak za poljski portal Weszlo.com

Iz Hajduka su negirali da je ikakav poziv iz turske postojao te su poručili:

''Imaginarne ponude ne doživljavamo ozbiljno. Ponudu Kasimpase klub nikad nije dobio.''

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara