HNK HAJDUK - HNS

Hajduk slavi nove članove transparentom protiv HNS-a

Hajduk slavi nove članove transparentom protiv HNS-a
Foto: Twitter (screenshot)

HAJDUK se uz transparent na kojem je crvenom bojom prekrižena kratica Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na društvenim mrežama pohvalio porastom broja aktivnih klupskih članova.

Uoči subotnjeg prvenstvenog derbija s Rijekom na Rujevici, Hajduk je na službenom Twitter profilu objavio kako klub u 2019. godini broji 18.146 aktivnih članova.

Pored obavijesti priložio je i fotografiju očito tek regrutiranih klupskih članova. Novi pristaše splitskog kluba, očito s prebivalištem u glavnom indonezijskom gradu Jakarti, simbolično su bili odjeveni u bijele majice. 

Uz omanji transparent sa sloganom "Kontra mraku, kontra sili" pozirali su s Hajdukovim šalom i platnom na kojem je - osim Torcidine godine osnutka (28. listopada 1950. godine, op.a.) - išarana skraćenica Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Hajduk s Hrvatskim nogometnim savezom podulji niz godina vodi privatne bitke. Danas je na službenim klupskim komunikacijskim kanalima, budući da javno propagira kampanju protiv Hrvatskog nogometnog saveza, potvrdio kako su odnosi i dalje nategnuti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara