HRGOVIĆ NOKAUTIRAO MOLINU

Hrgović: Čovječe, ovo je rat!

Hrgović: Čovječe, ovo je rat!
Foto: Screenshot

FILIP HRGOVIĆ ostvario je desetu profesionalnu uzastopnu pobjedu. U trećoj rundi borbe u saudijskom Rijadu nokautirao je Erica Molinu. 

Amerikanac je dva puta bio u nokdaunu, jednom u prvoj, a drugi put u drugoj rundi. Oba puta Molinu je spasio gong koji se oglasio, no u trećoj rundi nije mu bilo spasa.

Hrvatski boksač poslije pobjede je rekao:

"Zadovoljan sam nastupom, jako poštujem Molinu koji je pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio. Hvala mojim trenerima, promotorima i hvala Saudijskoj Arabiji", rekao je na početku pa je nastavio:

"Ovo je moja želja od početka karijere, nadam se da će netko od ratnika doći i da se tučemo u Hrvatskoj. Ovo je opasan sport, uvjeren sam u svoje vještine i idemo dalje."

Molini je trebala medicinska pomoć u više navrata, a i sam se žalio više puta da je dobio zabranjene udarce u potiljak. Molina mu je u par navrata okretao leđa. 

"Čovječe, ovo je rat, koristio sam sva oružja. Okretao mi je leđa, bježao je, nisam ga gađao iza glave. Ovo je bio regularan udarac, tu je sudac pa nek kažnjava", smatra Hrgović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara