Hrvatska skijaška senzacija: Sretan sam i ponosan

Hrvatska skijaška senzacija: Sretan sam i ponosan
Foto: Epa

NAKON drugog mjesta u veleslalomu u švicarskom Adelbodenu hrvatski skijaš Filip Zubčić istaknuo je u subotu da je sretan i ponosan što je prvi put u karijeri završio na postolju u Svjetskom kupu.

 "Obje vožnje sam odskijao odlično, bez greške i punim gasom. Prvi put u karijeri bio sam na postolju u Svjetskom kupu i zbog toga sam sretan i ponosan. To je bio jedan od ciljeva koje sam si postavio dok sam bio klinac", kazao je Zubčić, koji je drugim mjestom u veleslalomu došao do najboljeg rezultata u karijeri, dok je pobjeda pripala Slovencu Žanu Kranjecu.

"Pripreme za sezonu su bile odlične i već na početku sezone sam osjećao da mogu, a na kraju se i dogodilo to postolje. Nema vremena za slavlje i euforiju jer već u nedjelju imamo slalom u kojem ćemo imati petoricu skijaša. U dobroj smo formi i mislim da i u nedjelju možemo napraviti dobre rezultate", izjavio je Zubčić. 

U nedjelju u Adelbodenu skijaši voze slalom u kojem Hrvatska ima pet predstavnika,a to su Istok Rodeš, Filip Zubčić, Elias i Samuel Kolega te Matej Vidović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara