I kolege ga nagazile: Bilić mora priznati da je pogriješio! Ovo je prava tragedija!

I kolege ga nagazile: Bilić mora priznati da je pogriješio! Ovo je prava tragedija!

Foto: Cropix / D. Sopta

"DUGI niz godina mi nismo pobijedili ozbiljnog suparnika. Istina je jedna: Slaven Bilić i vrhuška HNS-a loše vode ovu reprezentaciju. Šefovi Biliću daju podršku, a iza leđa mu traže zamjenu. Bilić je najavio utakmicu riječima da poraz neće biti tragedija. No, ovo je prava tragedija, onakva momčad, ofenzivno postavljena, nije stvorila jednu jedinu šansu!

> Hrvatska nokautirana u Pireju, ali agonija tek počinje

> Šimunić: Ne sjećam se da smo ikada ovako loše izgledali!

Nadam se da nećemo i nakon ove utakmice slušati Bilića da bi sve isto učinio. Ovo nije bio nogomet koji teži pobjedi!", opalio je po Slavenu Biliću nakon debakla Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Vlaović imao je puno toga reći o taktici protiv Grčke.

"Bilić kaže da na papiru nije imao bolje igrače. Moram reagirati, jer mislim da su bili krivo postavljeni. To sam rekao na početku utakmice; Kranjčar je igrao u sredini, na poziciji gdje ga godinama nisam vidio. Nadalje, na krilima smo imali igrače koji su se morali namještati na unutrašnju nogu, a usamljeni Jelavić trebao je dočekati njihove centrašutove. Nije ih bilo, dakako. To su detalji koji su bitno utjecali na utakmicu. Ipak, mislim da smjena u ovom trenutku nije najbolje rješenje"

Velimir Zajec traži od Bilića da prizna svoju grešku.

"Bilić mora priznati da je pogriješio. Iako nije pametno mijenjati izbornika prije play offa, Bilić više nema moć da vodi ovu momčad. Ako se postaviš s pet napadača, to ne znači da igraš napadački nogomet. Hrvatska nije izgarala za pobjedu, za razliku od Grčke"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara