Igraj, Bosno: Bet-at-home ponosni sponzor Ćirinih vitezova!

Igraj, Bosno: Bet-at-home ponosni sponzor Ćirinih vitezova!

Tekst: D.R.
Foto: Cropix, Index

REPREZENTACIJA BiH uoči povijesne utakmice protiv Turske dobila je dodatan poguranac na putu prema Rtu dobre nade. Bet-at-Home, tvrtka koja svojih oko dva milijuna korisnika pronalazi u 200 zemalja svijeta, postala je ponosnim sponzorom reprezentacije BiH. Ugovor o sponzorstvu, koji je s Fudbalskim savezom BiH ispred bet-at-Homea potpisao direktor marketinga Bruno Markanović, trajat će do 31. svibnja 2010. godine. Svečanom ambijentu u hotelu Hercegovina, gdje je upriličeno potpisivanje ugovora, pridonijeli su i uvaženi gosti iz vrha Federacije BiH; premijer Mustafa Mujezinović te pomoćnik Ministra za sport u Vladi Mustafa Demir.

Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević nije krio zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom, a posebno ga se dojmilo što je bet-at-Home ispunio svoje obećanje i snimio navijačku himnu za njegove vitezove, koji love svoj prvi plasman na Svjetsko prvenstvo.

Naime, u jeku trajanja rukometnog SP-a u Hrvatskoj gdje se bet-at-home nametnuo kao glavni sponzor, iskristalizirala se ideja o navijačkoj himni BiH koja je nepresušno nedostajala treneru svih trenera prilikom motivacije raje i svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo, dobri rezultati ujedinili su naciju, ali Ćiro ipak smatra da ništa kao pjesma ne može ujediniti navijače.

"Apsolutna mi je čast što imam privilegiju družiti se s ljudima koji prepoznaju i razumiju sport.", rekao je Ćiro.

Bet-at-home već ima iskustva s navijačkim himnama, jer je Ante Raguž potpisao i hrvatsku navijačku uspješnicu Idemo do kraja. Isti autor za Ćiru i njegove igrače skladao je pjesmu Igraj Bosno, koja će sasvim sigurno u rekordnom roku osvojiti navijačka srca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara