Igraj, Bosno: Bet-at-home ponosni sponzor Ćirinih vitezova!

Tekst: D.R.
Foto: Cropix, Index

REPREZENTACIJA BiH uoči povijesne utakmice protiv Turske dobila je dodatan poguranac na putu prema Rtu dobre nade. Bet-at-Home, tvrtka koja svojih oko dva milijuna korisnika pronalazi u 200 zemalja svijeta, postala je ponosnim sponzorom reprezentacije BiH. Ugovor o sponzorstvu, koji je s Fudbalskim savezom BiH ispred bet-at-Homea potpisao direktor marketinga Bruno Markanović, trajat će do 31. svibnja 2010. godine. Svečanom ambijentu u hotelu Hercegovina, gdje je upriličeno potpisivanje ugovora, pridonijeli su i uvaženi gosti iz vrha Federacije BiH; premijer Mustafa Mujezinović te pomoćnik Ministra za sport u Vladi Mustafa Demir.

Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević nije krio zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom, a posebno ga se dojmilo što je bet-at-Home ispunio svoje obećanje i snimio navijačku himnu za njegove vitezove, koji love svoj prvi plasman na Svjetsko prvenstvo.

Naime, u jeku trajanja rukometnog SP-a u Hrvatskoj gdje se bet-at-home nametnuo kao glavni sponzor, iskristalizirala se ideja o navijačkoj himni BiH koja je nepresušno nedostajala treneru svih trenera prilikom motivacije raje i svojih igrača.

Vrlo brzo, dobri rezultati ujedinili su naciju, ali Ćiro ipak smatra da ništa kao pjesma ne može ujediniti navijače.

"Apsolutna mi je čast što imam privilegiju družiti se s ljudima koji prepoznaju i razumiju sport.", rekao je Ćiro.

Bet-at-home već ima iskustva s navijačkim himnama, jer je Ante Raguž potpisao i hrvatsku navijačku uspješnicu Idemo do kraja. Isti autor za Ćiru i njegove igrače skladao je pjesmu Igraj Bosno, koja će sasvim sigurno u rekordnom roku osvojiti navijačka srca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara