Indexovi čitatelji: Hrvatska pobjeđuje Ukrajinu u Harkivu!

Indexovi čitatelji: Hrvatska pobjeđuje Ukrajinu u Harkivu!

U ANKETI koju smo postavili do sada je glasalo više od pet tisuća posjetitelja Indexa. Gotovo 57 posto je onih koji misle da će Hrvatska osvojiti tri boda.

Prije nekoliko dana smo postavili anketni upitnik s pitanjem "Kako će Hrvatska proći protiv Ukrajine?". Do sada je glasalo nešto više od pet tisuća čitatelja Indexa.

56,98 posto anketiranih smatra kako će Hrvatska večeras slaviti i vratiti se na stare staze nepobjedivosti koja je prekinuta neugodnim porazom od Engleske 1:4 u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Značajan je i broj onih koji smatraju da će Hrvatska izgubiti u Harkivu. Radi se o 25,80 posto anketiranih. Porazom bi se momčad Slavena Bilića praktički oprostila od Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17,22 posto ispitanih vjeruje da bi utakmica mogla završiti neriješeno, što je pomalo i iznenađujuć mali broj, pošto mnogi vjeruju da će upravo tako završiti večerašnja utakmica pošto bi i Ukrajincima i Hrvatima jedan bod bio solidan zalog za buduće okršaje u skupini. 

Podsjećamo vas da u ovoj anketi možete sudjelovati do samog početka ogleda u Harkivu, koji je na rasporedu u 19 sati.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara