Isco se sukobio s Realovim navijačima, odbio je i kapetansku traku

Isco se sukobio s Realovim navijačima, odbio je i kapetansku traku
Foto: Twitter (screenshot)

ISCO je u srijedu navečer u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka između Real Madrida i CSKA Moskve na Santiago Bernabeuu (0:3), prilikom Marcelove zamjene, odbio kapetansku vrpcu.

"Rekao mi je da traku predam Carvajalu. Zašto? Nemam pojma", izjavio je nakon utakmice Marcelo koji je traku proslijedio Daniju Carvajalu koji ga je zamijenio u 74. minuti.

Realovi navijači zvižducima su popratili Iscovo odbijanje kapetanske trake, pa su ga do konca meča vrijeđali. I prije sporne 74. minute u nekoliko je navrata ulazio u rasprave s navijačima.

Španjolski mediji spekuliraju kako je Iscov ispad posljedica revolta prema odlukama trenera Santiaga Solarija. Razlog? Mizerna minutaža.

Otkako je Santiago Solari imenovan nasljednikom Julena Lopeteguija, Isco je na travnjaku od mogućih 900 minuta proveo tek 292.

Tjednima unazad najavljuje se Iscova prodaja. Kao potencijalni kupci spominju se Manchester City i Bayern München te Juventus i Napoli. Iscova otkupna klauzula iznosi 700 milijuna eura, no cijena transfera - s obzirom na okolnosti - bila bi znatno manja u slučaju uspješnih pregovora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara