Ivica Miočić Stošić izdao izjavu povodom incidenta na dočeku rukometaša

Ivica Miočić Stošić izdao izjavu povodom incidenta na dočeku rukometaša
GLAVNI tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Ivica Miočić Stošić izdao je pismenu izjavu vezanu uz incident na Trgu bana Jelačića prilikom dočeka olimpijskih pobjednika iz Atene, hrvatske rukometne reprezentacije.

U izjavi stoji:

"Kako bi se izbjeglo moguće krivo tumačenje vijesti objavljene na Hini dana 31. kolovoza 2004. godine, a vezano uz incident koji sam doživio na svečanom dočeku hrvatskim olimpijaca na Trgu bana Jelačića, donosim slijedeće pojašnjenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pokušaja da pristupim pozornici s urednom akreditacijom, zajedno s ostalim olimpijcima koji su više od sat vremena čekali u Gradskoj kavani, zaustavljen sam od redara rjiečima: Tebi je pristup zabranjen. Kada sam pitao za razlog zabrane, redar mi je rekao kako ne želi daljnja pitanja jer mu je tako naloženo. Na moj upit od koga, isti mi je odgovorio od vrha HOO-a. Na to sam rekao kako sam ja glavni tajnik HOO-a nakon čega sam brutalno fizički odgurnut uz psovke i prijetnje koje papir ne trpi.

Takvu izjavu spomenutog redara smatram bezobraznom provokacijom s aluzijom da je za njega netko drugi vrh HOO-a. Očito je da taj agresivni mladić ima sasvim drugo poimanje što je to vrh HOO-a.

Nadam se da ću vrlo skoro saznati tko je tom agresivnom mladiću naložio zabranu mog pristupa pozornici, a ako ne prije, onda u prekršajnom postupku u kojem će spomenuti redar to morati odgovoriti. Spomenuti slučaj sam prijavio i policiji koja je obavila uviđaj i napravila zapisnik".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara