Esport

Izašao je novi Football Manager. Povedite Dugopolje prema Ligi prvaka

Izašao je novi Football Manager. Povedite Dugopolje prema Ligi prvaka

NAJDETALJNIJA nogometna simulacija dobila je novi nastavak. Football Manager 2019 i službeno je vani. Vrijeme je da koristeći novo sučelje i nove mogućnosti Football Managera odvedemo Dugopolje do povijesnog rezultata. Kome trebaju renomirani i bogati klubovi? 

>Izlazi nikad bolji Football Manager. Igramo betu i ovo je nešto skroz novo

>VIDEO Trailer za novi Football Manager nabrijat će vas kao nikad

Već na prvi pogled Football Manager 2019 razlikuje se od prethodnika. Prvenstveno zbog promjene sučelja, ali dublje analize otkrivaju i brojne druge novitete, VAR i goal-line tehnologiju te značajne promjene u taktici i treninzima. Za sve to trebat će malo privikavanja, ali recept za uspjeh ostao je isti. Pronalaženje mladih talentiranih igrača, postavljanje timskih i individualnih treninga, pronalazak prave taktike i kvalitetna priprema za protivničke momčadi. 

Klubove u Football Manageru uvijek smo više birali prema emociji nego prema transfer budžetima. Vjerojatno nikada ne bih toliko cijenio Millwall da ga prije desetak godina nisam učinio najboljim klubom na svijetu. Posljednja etapa prije prelaska na novi menadžer bila je s Goricom u kojoj sam dobio otkaz i preuzeo Šibenik. Nekoliko mjeseci kasnije evo nas na pragu Europe. Sada je vrijeme za novi izazov u novom Football Manageru. Kao što stoji u opisu službenog trailer: "Od wonderkida do svjetske klase. Njihova slava, vaša je priča."

Na Steamu za Football Manager 2019 navedena je cijena od 55 eura, odnosno oko 410 kuna. Ista igra će vas izaći nešto jeftinije u trgovinama, tako je na webshopu Instar Informatike navedena cijena od 350 kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara