Izglađen "fantomski" sukob na relaciji Štimac - Bilić!

Izglađen "fantomski" sukob na relaciji Štimac - Bilić!

SUKOB između Igora Štimca i izbornika Slavena Bilića, koji je punio medijske stupce posljednjih dana, danas je, nakon njihova jednosatnog razgovora, izglađen, rekao je Igor Štimac u razgovoru za Index

Nakon napisa u medijima proteklih dana postavlja se pitanje je li uopće postojao sukob na spomenutoj relaciji i, ako jest, tko ga je izazvao?

Prema Igoru Štimcu krivci za sve su novinari. Naime Štimac tvrdi, što je zapravo i istina, kako niti u jednom svojem javnom istupu proteklih dana nije spomenuo ime našega izbornika, osim kada je rekao da je Srna trebao igrati od početka. Isto tako niti Slaven Bilić nije izgovorio ime Igora Štimca. Stoga Štimac smatra kako su sve zakuhali - dežurni krivci za sve - novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sukob nije ni postojao, to su sve novinari izmislili, jer kada sam spominjao Kneževića, a izbornik te "menadžere" nismo navodili nikakva imena. Međutim, ja i Slaven smo nakon jednosatnog razgovora danas popodne izgladili ovaj umjetno stvoreni sukob ." - rekao je razgovoru za Index Štimac.

No, ako zaista nije bilo sukoba zašto su onda danas poslijepodne Slaven Bilić i Igor Štimac uz kavu zakopali ratne sjekire i zašto je Vlatko Marković najavio kako će se o toj temi idućih dana razgovarati u Kući nogometa.

V.B./A.H.
Foto: Index/Mape

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara