Javio se pravi Vahin menadžer: Nema šanse da Halilhodžić ode iz Dinama

Javio se pravi Vahin menadžer: Nema šanse da Halilhodžić ode iz Dinama

Foto: Boris Kovačev / Cropix

NIKAKVE trzavice između Vahida Halilhodžića i Zdravka Mamića ne postoje. Halilhodžić ostaje u Dinamu i pokušat će uvesti klub u Ligu prvaka. Poruke su to koje šalje Vahin menadžer Mate Jozipović potaknut pričama o mogućem razlazu Vahe i Dinama.

"Nema nikakve šanse da Vahid Halilhodžić ode. Došao je napraviti vrhunski Dinamo i pokušat će ući u Ligu prvaka. Ako ne uspije ove, pokušat će sljedeće godine", rekao nam je Mate Jozipović.

Što je s ponudama koje se spominju?

"Bilo je ponuda, ali nismo raspravljali o tome. Može doći milijun ponuda, Vaha neće otići. Mamić mi je čak ponudio da produlji ugovor jer je zadovoljan kako vodi momčad."

Jesu li točne priče da je Halilhodžić nezadovoljan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nema govora o tome da je on nezadovoljan, u klubu mu je sve mu je podređeno i nema nikakvog neslaganja. To priča je bespotrebno isprovocirana."

Jozipovićevo ime se greškom povezivalo s Hajdukom. Tako je ispalo da Jozipović traži Splićanima trenera pored Ante Miše.

"Nikakvog trenera Hajduku ne tražim. Oni imaju Antu Mišu. Kad Miše ode i kad Hajduk ne bude imao trenera, ponudit ću im ga što oni ne moraju prihvatiti."

Isprika Mati Jozipoviću

Ovim putem ispričavamo se gospodinu Mati Jozipoviću i čitateljima Indexa što je njegovo ime na ovim stranicama, ali i drugih hrvatskih medija teško zloupotrijebio izvjesni Matejas Jozipović iz Baške Vode. Matejas Jozipović, ugostitelj i nekadašnji nogometaš na ružan način iskoristio je sličnost imena i prezimena s nogometnim menadžerom Jozipovićem kako bi se lažno predstavljao.

Matejas Jozipović je davao ime izjave u ime Mate Jozipovića načinivši tako štetu pravom Halilhodžićevom menadžeru i svim medijima koji su te navode objavili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara