Vaha: Nisam trener- džuboks

Vaha: Nisam trener- džuboks

Foto: Nina Đurđević/Cropix

UOČI utakmice ovog vikenda s Istrom, trener Dinama Vahid Halilhodžić je prokomentirao izjave oca Andreja Kramarića koji je nezadovoljan statusom svog sina najavio raskid ugovora i odlazak iz Maksimira.

> Kramarićev otac: "Nitko nije bolji trgovac od Mamića, ali što nam to znači ako Andrej ne igra"


"Ja Kramarićevog oca razumijem, ali nisam ja trener-džuboks da ispunjavam želje svakoga kada i kako on to želi. Nezadovoljstvo je normalno i nema igrača na svijetu koji je zadovoljan kad ne igra niti nema trenera na svijetu koji će ga uvjeriti da nije najbolje rješenje za momčad. Ja radim sa svojim ljudskim načelima i nisam nikad bio niti ću ikad biti dužan bilo kome", rekao je Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kramarić je kvalitetan mladi igrač koji je neosporno talentiran, ali konkurencija u Dinamu je izrazito velika. Meni uvijek igraju najbolji, a tako će biti i ubuduće", dodao je Vaha.

Vaha je pri tom najavio susret s Istrom.

"Istra je promijenila trenera, a Pamića jako cijenim i njegove momčadi uvijek njeguju veliku agresivnost i požrtvovnost. Pod paskom novog tenera već su upisali jednu pobjedu na domaćem terenu, stoga nema sumnje da će to biti teška utakmica. Puljani se bore za goli život i neće jeftino prodati svoju kožu, ali s druge strane zaželjeli smo se malo igrati na kvalitetnom travnjaku kakav je u Puli i rado očekujemo dvoboj.

Što se tiče situacije u kadru Modrih, ona i dalje nije bajna, a pregršt je sitnih povreda...

"I dalje nas prate glupe povrede, a najnovija je ona Tonela. Zbog toga sam prisiljen riskirati s povratnikom Bišćanom, koji očito nije spreman, ali jednostavno mora uskočiti. Iz kadeta sam povukao Šimunovića, vrlo talentiranog stopera, koji će biti rezervna varijanta. I da, Vrsaljko još nije spreman i morat ćemo malo usporiti njegov povratak, s obzirom da se poprilično umara pri velikom naporu", rekao je Vaha.

"Sammir? Sammir je naš ponajbolji igrač i bez njega igra Dinama nje ista. Nemojte se zamarati kavanskim pričama, nema nikakvih trzavica između nas, a ja bi osobno bio najsretniji kada bi on igrao svaku utakmicu", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara