LIGE PETICE

Juventusov bivši predsjednik: Klub je napravio gnjusan potez

Juventusov bivši predsjednik: Klub je napravio gnjusan potez
Foto: EPA-EFE

NIJE svim Juventinima sjelo dovođenje Maurizija Sarrija na mjesto trenera. Navijači mu pamte neke sporne izjave kao i srednji prst upućen baš njima dok je vodio Napoli, a sada se javio i bivši predsjednik Stare dame Giovani Cobolli Gigli.

"Kao navijač, nadao sam se da se ovaj gnjusni događaj neće dogoditi", rekao je Gigli pa dodao:

"Sarrismo je bio jak u Napoliju, ali ja imam dobro pamćenje i sjećam se svega što je rekao i uradio na račun Juventusa. Sada je napravljeno ono što je napravljeno. Moramo suditi Sarriju prema njegovim djelima. Što se tiče njega kao trenera i kvalitete njegovog nogometa, tu nema zamjerki. Nije mi smetao ni stil Maxa Allegrija, ali će sada sigurno biti drugačije."

Sarrija su u Napulju već proglasili izdajnikom, dok mnogi misle kako će morati promijeniti svoj stil. Smanjiti pušenje cigareta te utakmice voditi u odijelu, a ne u trenerici kao što to radi cijelu karijeru.

Gigli se pak ne bavi time, on podvlači:

"Testirat ću Sarrija i nadati se da će naučiti komunicirati kao trener Juventusa, a ne u svom uobičajenom stilu. Nadam se da će imati odgovarajući stil, čak i kada bude morao priznati da njegov tim nije igrao dobro. Nadam se da neće tražiti opravdanja na način na koji je to činio u Napoliju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara