"Kada bi barem Emirates večeras postao Velodrome..."

"Kada bi barem Emirates večeras postao Velodrome..."

"IMALI smo dosta sreće na Old Traffordu.", priznao je uoči uzvratna engleskog polufinala Theo Walcott.

O'Shea je postigao pogodak koji je i službeno srušio Arsenal, no Topnici od samog starta susreta bili na koljenima. Da nije bilo čudesnih obrana Almunije, United bi imao rezervirano mjesto u polufinalu. Arsenalu je tako ostala nada da mogu napraviti senzaciju, i to na domaćem terenu.

"Bili smo jako nesretni što nismo polučili dobar rezultat. Tražili smo gostujući pogodak, ali nismo uspjeli. Almunia je, s druge strane, bio nevjerojatan."

"Teško smo ušli u utakmicu, mislim da će se svi ofenzivci složiti sa mnom. Nismo stvarali prilike, samo smo pokušavali... Nadam se da ćemo večeras konačno stvoriti prave šanse i igrati našu igru. S obzirom na igru koju je kod nas prikazao United, 1:0 je rezultat koji bismo prije utakmice objeručke prihvatili. Možeo večeras pobijediti United s 1:0 i odvesti susret u produžetke."

Mlada Arsenalova zvijezda Sammir Nasri smatra da bi  ključnu ulogu u uzvratu protiv Manchestera mogla imati publika. Njegov bivši dom, Marseilleov Velodrome poznat je po užarenoj atmosferi koja nije karakteristična za Emirates. Nasri je poželio da Emirates barem na jedan dan postane Velodrome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba nam 12. čovjek. Ako bih mogao birati jednu stvar koja će nam ići na ruku večeras, to bi bilo da se Emirates pretvori u Velodrome."

Mladi francuski nogometaš se prisjetio polufinala Kupa Uefa iz 2004. protiv Newcastlea.

"Ne mogu zaboraviti tu utakmicu. I sada se naježim kada se prisjetim te atmosfere. Stadion je bio poput vulkana. Protiv Manchestera mora biti takva atmosfera", zaključio je Nasri.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara