KAHN ODGAĐA KRAJ KARIJERE

Njemački reprezentativni vratarOliver Kahn (34), koji je pomišljao završiti karijeru odmah poslijeSPa 2006. sada je promijenio mišljenje.

Kahn je izjavio novinaru "Bilda" da se izvrsno osjeća i da ponovnouživa u igranju nogometa te da je stoga odlučio igrati sve dok takobude:

"Osjećam da sam opet u velikoj formi i da moje tijelo s lakoćompodnosi sve napore. Mislio sam po završetku SP-a prestati braniti ipreseliti se među Bayernove klupske funkcionere, možda čak i kaonasljednik sportskog direktora Ulija Hoenessa, koji je planirao povućise u ljeti 2006. s te funkcije. Naime, tako smo se dogovorili prigodompotpisivanja mog zadnjeg ugovor, koji istječe u isto vrijeme. Prošlogmjeseca, nakon nekoliko slabijih obrana bio sam žestoko kritiziran,ali stisnuo sam zube i napornim radom brzo sam se vratio u punu formu.Tada sam samom sebi rekao da se više neću osvrtati na kritike i da ćusamostalno odlučiti kad ću završiti karijeru. Ako sutra budem osjećaoda trebam otići, učinit ću to sutra, ali ako se budem ovako dobroosjećao nemam nikakvog razloga da forsiram svoj odlazak s terena i sBayernovog gola."

(Hina) mi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara