Kako do ulaznice za četvrtfinale?

POBJEDA protiv Njemačke je proslavljena, euforija zbog velikog rezultata polako se stišava, a fokus je prebačen na četvrtfinale koje opet revitalizira najveću brigu svakog pravog nogometnog navijača - kako do ulaznice?

Zanima to i igrače i stručni stožer reprezentacije koji znaju da je publika u prve dvije utakmice bila njihov 12. igrač i nosila ih do velikog rezultata. Uz takvu potporu Hrvatska bi sigurno bez problema slomila i Tursku i Češku. I zajedno ako treba.

"Presretni smo podrškom koju smo dobili i nadamo se da će u četvrtfinalu biti još bolje", kaže Nikola Jurčević, ali dodaje: "Nažalost, još ne znamo kako će se distribuirati karte, raspitivali smo se, ali nismo dobili odgovor. To znaju samo odgovorni ljudi iz saveza".

A prvi među odgovornima je Zorislav Srebrić. No, ni on, po svom starom dobrom običaju, nema jasan odgovor na pitanje hoće li hrvatskim navijačima biti omogućena kupovina ulaznica za četvrtfinalnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nesretan sam što ne možemo ozbiljnije pomoći navijačima što se tiče ulaznica za četvrtfinale", rekao je za HRT Zorislav Srebrić uz dodatak kako su "interesenti trebali ozbiljnije shvatiti apele Saveza u siječnju i veljači i kupiti ulaznice za četvrtfinale dok ih je još bilo".

No, ipak se očekuje da će Hrvatski nogometni savez dobiti dodatni kontigent ulaznica za četvrtfinale u Beču, posebno jer su mnoge već kupili Nijemci koji su odavno zacrtali prvo mjesto u skupini. A sad ih vraćaju natrag Uefi. 

"Mi sada ovisimo o odluci Uefe i ne možemo ništa komentirati dok ne dobijemo službeni odgovor. Nadamo se da ćemo ga dobiti kroz 30-ak sati. Nada postoji, ali kad se Uefa službeno javi, onda ćemo biti konkretniji", kaže Srebrić, te dodaje da će se ulaznice, ukoliko ih bude, moći kupiti u Beču.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara