Katanec stavio "katanac" na trening

POLAKO, ali sigurno podgrijava se atmosfera pred kvalifikacijski okršaj Makedonije i Hrvatske, koji će biti u fokusu svekolike europske nogometne javnosti, piše makedonski A1.

Makedonsko oružje, koje će se suprotstaviti hrvatskoj superiornosti, još je u fazi nastajanja i to daleko od očiju javnosti. Katanec, naime, iza zatvorenih vrata kuje strategiju koja će u odsustvu Pandeva nesumnjivo pretrpjeti taktičke i formacijske promjene.

Recimo i to da je nakon godinu dana, u krug reprezentativaca Katanec vratio 34-godišnjeg Artima Šakirija, koji trenutno nastupa za lihtenštajnski Vaduz, a koji je u reprezentativnom crveno-žutom dresu zabio 15 golova u 73 utakmice.

"Drago mi je što sam se vratio u reprezentaciji i to na ovu utakmicu u kojoj nemamo što izgubiti. Iako je Hrvatska favorit, mislim da smo mi u prednosti zbog velike podrške navijača i izostanka pritiska, odnosno imperativa pobjede. Nadamo se pobjedi i igrat ćemo na pobjedu", rekao je iskusni Artim "Ace" Šakiri"

Makedonska javnost sada, u odsustvu najboljeg igrača Gorana Pandeva, nade polaže u stopera i kapetana reprezentacija Goce Sedloskog, koji je, podsjetimo, zabio i u Zagrebu.

"Sigurno je da, kada nam u goste dolazi jedna reprezentacija poput Hrvatske, motiv poraste. Hrvatska je favorit, no, ne zamaram se time. Mislim da uz pomoć publike na Gradskom stadionu u Skopju možemo ostvariti dobar rezultat",  rekao je kapetan makedonske reprezentacije Goce Sedloski.

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara