UFC

Khabib se vraća u ring: Prijatelji, trebam li prihvatiti ponudu?

Khabib se vraća u ring: Prijatelji, trebam li prihvatiti ponudu?
Foto: Getty Images

KHABIB NURMAGOMEDOV mogao bi se uskoro vratiti u ring.

Premda mu je krajem siječnja izrečena devetomjesečna suspenzija i novčana kazna od 500 tisuća dolara zbog prošlogodišnjeg incidenta i sveopćeg kaosa nakon UFC-ove borbe s Conorom McGregorom u Las Vegasu, Khabib Nurmagomedov i dalje je iznimno tražen u borilačkim krugovima.

Na službenom Instagram profilu potvrdio je da mu je ruski boksački savez predložio da se tijekom ljetnih mjeseci bori na Lužnikiju, velebnoj moskovskoj areni na čiju je izgradnju utrošeno 350 milijuna eura.

"Prijatelji, trebam li prihvatiti ponudu?" uz prigodnu fotografiju s jednim od čelnika ruskog boksačkog saveza upitao je Khabib Nurmagomedov svoje pratitelje.

Kao mogući protivnik spominje se Floyd Mayweather.

Bez obzira na suspenziju, UFC neće Khabiba Nurmagomedova kazniti oduzimanjem šampionskog pojasa lake kategorije. Ipak, u međuvremenu bi se mogla održati borba za privremenog prvaka. Khabib Nurmagomedov pozdravlja spomenutu inicijativu.

"Mogla bi se organizirati borba između Dustina Poiriera i Tonyja Fergusona. Tko god pobijedi, bit će tek privremeni prvak. Na kraju godine vrlo vjerojatno borit će se protiv mene za pravi pojas. To mi se čini najizglednije", najavio je ruski borac za tamošnje medije.

UFC se još nije službeno očitovao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara