Kranjčaru prekipjelo! "Tko je Mamić da gura svoje igrače u reprezentaciju?"

Kranjčaru prekipjelo! "Tko je Mamić da gura svoje igrače u reprezentaciju?"

Foto: Cropix / Damir Krajač

DUGO godina Niko Kranjčar nije o Dinamovom šefu rekao ni jednu (ružnu) riječ. Nije se spuštao na razinu, kako naš reprezentativac sam kaže, objeda i galame.

No, nakon Kantride i Niko je odlučio progovoriti. Zapekao ga je Mamićev monolog nakon utakmice u kojem je poručio da za reprezentaciju trebaju igrati oni koji su u formi, da ne smije biti pretplaćenih. Mislio je na Ćorluku i Niku, a na ukrcaj stavio Perišića, Sammira, Badelja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O kakvim se to statusima temeljem starih zasluga priča!? U ovim sam kvalifikacijama i ciklusu postigao i golove, čini mi se najviše od svih, a bez lažne skromnosti, pružao sam do Atene i nekakve dobre partije", referirao se Niko za Sportske Novosti na svoju formu, a potom odgovorio Mamiću:

"Prije šest godina boljelo je što mi je priredio, ali sam sve stoički istrpio bez reakcije. Ni jednom riječju nisam uzvraćao na njegove živopisne objede. Sada se opet našao prozivati me i potencirati moju formu jer mu odgovara da se oslobodi prostor nekom njegovom igraču. Tko je on da ocjenjuje tko može igrati li ne.?"

"U ovoj je zemlji mnoštvo velikih bivših igrača čija je procjena stručna i vrijedna, a ne mogu doći do riječi i prostora od njega. Kad se tako u Hrvatskoj prihvaća stanje odnosa u kojima nisu bitne stručne vrijednosti nego tko više galami, neka bude kako jest, ali mene neka pusti na miru!", usudio se Niko naglas reći ono što svi vide...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara