Krunoslav Jurčić novi trener Pule Staro češko?

VATRENI reprezentativac i član povijesne generacije koja je 1998. godine u Francuskoj osvojila treće mjesto na svjetskom prvenstvu Krunoslav Jurčić gotovo je sigurno novi trener momčadi Pule Staro Češko, izvijestio je danas novinare čelni čovjek kluba Korado Soldatić dodavši kako će već sutra Jurčić stići u Pulu kada bi se trebale dogovoriti sve pojedinosti oko njegova angažmana.

Naime, nakon što je sada već bivši trener Pule Staro Češko Milivoj Bračun nakon subotnje pobjede u Vinkovcima podnio ostavku i prihvatio ponudu slovenskog prvoligaša Kopra, čelnici pulskog prvoligaša iako zatečeni ovom odlukom nisu ništa prepustili slučaju već su odmah krenuli u potragu za novim trenerom.

"Tražili smo mladog i ambicioznog trenera i vjerujem da smo ga našli u liku Krunoslava Jurčića. Poznate su nam njegove ljudske osobine još u vrijeme kada je bio igrač Istre ali i njegove mogućnosti da s ovom ekipom izbori ostanak" - istaknuo je Korado Soldatić. Da je njegov dolazak na kormilo pulske momčadi izvjestan potvrdio je i sam Krunoslav Jurčić koji je istaknuo kako za njega poziv iz Pule predstavlja pravi izazov.

"Izazov je veliki, valja probati. Moram priznati da sam uvijek bio sustavan tip, no očito u trenerskom poslu odluku treba donijeti preko noći. Vezan sam za Pulu s kojom imam dobre relacije i veseli me ovaj poziv" - kazao je Krunoslav Jurčić kojemu je preostalo samo jedan semestar do završetka trenerske akademije.

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara