HRVATSKI NOGOMETAŠI

L'Equipe Bradarićev debi u Ligi prvaka ocijenio jako lošim

L'Equipe Bradarićev debi u Ligi prvaka ocijenio jako lošim
Foto: Getty Images

AJAX je nakon niza prodanih igrača jako oslabljen u odnosu na čudesnu prošlu godinu ali je svejedno s uvjerljivih 3:0 u Amsterdamu svladao Lille. 

Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Francuze, ali nije se proslavio baš kao ni nitko od njegovih suigrača.

Francuski mediji pišu da je dobro počeo sezonu u francuskom prvenstvu, ali je sinoć u Ligi prvaka protiv Ajaxa razočarao. Prema L'Equipeu bio je jedan od najlošijih igrača na terenu uz Renata Sanchesa.

Trebao bi biti budućnost reprezentacije

Dobio je jako lošu ocjenu 2. Inače pozitivne ocjene po L'Equipeu su od 5 (zadovoljio) do 10 (savršeno odigrao). L'Equipe piše da je Bradarić pogriješio kod drugog gola te da je često ispadao iz igre u fazi obrane kad bi ga protivnički igrači pretrčali i ubacivali mu se iza leđa.

Posebno je ovo loša vijest za Hrvatsku koja već neko vrijeme traži rješenje na lijevom beku i činilo se da bi Bradarić mogao biti ta opcija.

Naravno, ne znači jedna loša utakmica da je Bradarić prestao biti igrač koji mora igrati u reprezentaciji, kako smo ranije pisali, ali ako se ponovi još koja ovakva partija njegov status u prvih 11 mogao bi, barem za europske utakmice, postati upitan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara