Pogledajte Zorana Mamića u suzama: Odlazim zbog kćeri!

Pogledajte Zorana Mamića u suzama: Odlazim zbog kćeri!

Foto: Index, GNK Dinamo

ZLATKO KRANJČAR novi je Dinamov trener. Treći put vratio se u klub s kojim je dosegnuo neke od najvećih uspjeha u karijeri.

Danas je u Maksimiru izašao pred novinare u društvu Zorana Mamića koji napušta klub. Zoran je kazao da odlazi zbog obiteljskih razloga. Obično je tako uvijek kada je u pitanju Dinamo.

"Posljednji događaji s mojom kćeri prelili su čašu. Imamo sam tešku godinu, to smo izgurali, ali ne mislim da bih mogao dalje. Zbog obitelji sam odlučio", kazao je.

Kći Zorana i Vanje Mamić nedavno je završila u pritvoru zbog ozbiljnih prijetnji bivšem dečku i njegovoj majci putem SMS-a

 

Zoran Mamić: Vratit ću se jednom

"Zahvalio bih se klubu, na čelu s predsjednikom Barišićem, svim mojim suradnicima, svima koje sam sretao u klubu i oko njega. Svim radnicima i čistačicama, kuharicama... ma svima", kroz suze je nastavio Mamić mlađi. 

"Sreća je što na moje mjesto dolazi Cico, bio sam član ekipe koja je s njim osvojila duplu krunu. U klub se vraća njegova ikona. Cico je i ikona Zagreba. Od srca mu želim da ode stepenicu više s rezlultatima Dinama", dodao je Zoran.

O svom naprasnom odlasku u Saudijsku Arabiju je kazao: 

"Vjerujem da će me put koji sam odabrao izgraditi. Dobit ću iskustvo. Vjerojatno ćemo se opet vidjeti. U Dinamu? Uvijek ću biti spreman pomoći"

Cico: Sve ostaje isto

Cico se zahvalio Zoranu na lijepim riječima i poželio mu sreću u popularnom klubu Saudijske Arabije.

"Počašćen sam Dinamovim pozivom. Nisam se nadao jer nisam očekivao Zoranov odlazak", kazao je u uvodu i predstavio Marijana Vlaka i Željka Sopića ao članove svog stožera.

Vlak će biti sportski diretor, dok kondicijski tim istaje isti. Plan priprema također se neće mijenjati.

"Nemam razloga mijenjati Zoranov plan. Premalo je vremena do prve utakmice s Vardarom da bih nešto mijenjao. Zoran je do sada kvalitetno radio, a mi moramo dodati nešto svoje"

Kranjčar je kao igrač odigrao 307 utakmica za Dinamo, a pritom je postigao 125 golova. Kao trener Dinama osvojio je četiri naslova (dva prvenstva i dva Kupa), a posebno valja istaknuti kada je 2002. godine kao trener Zagreba osvojio domaće prvenstvo. I dan danas je jedini kojem je uspjelo prekinuti dominaciju Dinama i Hajduka u hrvatskom nogometnom prvenstvu.

Cico se vratio u Dinamo koji nakon dugog niza godina više pravno i formalno ne vodi klan Mamić. Zoran odlazi u Saudijsku Arabiju, a Zdravko se sklonio na mjesto savjetnika.

PRATITE NAS NA NAŠEM FACEBOOK KANALU.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara