Novak Đoković

Majka Dražena Petrovića grlila se s Đokovićem: Čekam test, prošla sam i gore u životu

Majka Dražena Petrovića grlila se s Đokovićem: Čekam test, prošla sam i gore u životu
Foto: Screenshot SK

VIJEST da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus potresla je svijet sporta. Prvi igrač svijeta i organizator Adria Toura danas je iz Beograda objavio da je zaražen, a sve je počelo u nedjelju kad je bugarski tenisač Grigor Dimitrov priznao da je bolestan.

Organizatori su odmah otkazali finalni meč između Rusa Rubljova i Đokovića, a nakon testiranja potvrđeno je još nekoliko slučajeva zaraze. Među pozitivnima se našao i Borna Ćorić.

Prije samo četiri dana sve je izgledalo idilično. Novak Đoković je u Zadru bio glavna atrakcija, a tamo ga je došla posjetiti i Biserka Petrović, majka nikad prežaljenog Dražena Petrovića. Gospođa Petrović je Novaku poklonila Draženov dres i zagrlila ga je.

 

Danas je Biserka Petrović u samoizolaciji i čeka testiranje.

''Doma sam u Šibeniku, u samoizolaciji. Dobro sam, nemam temperaturu. Dobro se osjećam. Rekli su mi da će me testirati za par dana'', rekla nam je Biserka Petrović, a onda smo je upitali je li ju strah:

''Pa i nije. Kao da nisam u životu imala puno većih stresova i šokova od ovoga. Takva mi je sudbina, život mi je podijelio takve karte. Da čovjek zna što će mu se dogoditi ne bi nikad nigdje išao. Glavni propust je jedino to što se taj prvi kliconoša nije testirao'', kazala je Draženova mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara