Maljković: Zamjeram Rađi brzopletost u izjavama

IAKO je Dino Rađa nedavno odbio ponudu madridskog Reala, trener španjolskog kluba Božidar Maljković tvrdi da cijeli posao još nije potpuno propao.

Maljković je u intervjuu za Sportske novosti rekao kako je pogođen što ga se u medijima indirektno prozivalo zbog kalkulacija oko eventualnog Rađinog ugovora, a kaže da i zamjera Dinu Rađi što je bio brzoplet u nekim izjavama.

Ipak, trener Reala smatra da cijeli posao još nije propao, te dodaje da će s Rađom još razgovarati oko mogućeg dolaska u Madrid.

Dino Rađa je nedavno rekao kako je Realovu ponudu odbio zbog neprincipijelnosti klupske Uprave koja je, nakon što je s Rađa s Maljkovićem okvirno i usmeno dogovorio iznose godišnjih ugovra, smanjila ponudu na ugovoru koji je pismeno ponuđen Dinu Rađi.

Prema šturim informacijama, Maljković je Rađi nudio oko milijun do milijun i pol eura godišnje, a Rađa je navodno trebao potpisati ugovor na dvije godine.

Međutim, ni manji iznos u Realovoj službenoj ponudi navodno nije razlog Rađinog odustajanja već informacija kako je Uprava kluba, raspravljajući o njegovoj kupovini, izrazila sumnju u isplativost investiranja oko tri milijuna eura u Rađu.

"Možda zvuči čudno, ali mrzim kada ljudi sumnjaju u mene." - rekao je nakon svega Rađa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara